De coaches

Managing Partners / coaches

Wij staan staan voor u klaar. Als professionals begeleiden wij met integriteit, zorgen wij voor regelmatige intervisie en regelmatige bijscholing. Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en netwerken (op aanvraag).

Gisella Wessels is mind-body counselor en coach en biedt ondersteuning wanneer houvast ontbreekt. Zij heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, onder andere als coach in persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Bij haar coaching ethiek staat werken met hoop, in kameraadschap en met compassie centraal. Met focus op wat nodig is, hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn. In haar vrije tijd vind je haar op de tennisbaan, genietend in haar keuken of rondwandelend in geboortestad Amsterdam. Ze is verliefd op de mooie Geldersche natuur en is vaak in de bossen te vinden. Zij werkt het liefst in de natuur, maar ook vanuit de praktijk, of bij cliënten thuis, daar waar de cliënt zich het prettigst voelt.

Caroline Muller begeleidt al meer dan 25 jaar kinderen en volwassenen in elke fase van het leven. Zij is opgeleid als fysiotherapeut, professioneel rouw- en verliesbegeleider met als specialisatie coaching rondom kanker en kinder- en jongerencoach. Daarnaast geeft zij trainingen aan zorginstellingen, scholen, bedrijven en uitvaartorganisaties op het gebied van rouw en verlies in breedste zin van het woord.

Met zorg, aandacht, warmte en kennis maakt ze graag tijd voor je vragen en persoonlijk verhaal. En biedt daarbij een luisterend oor, geeft vertrouwen en helpt bij het (her)vinden van veerkracht, rekening houdend met leeftijd, gezinsdynamiek en wensen.

Aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor gezinscoaching, NIK, Kinderpalliatief netwerk en Netwerk Palliatieve Zorg Salland.

Als geboren Tukkerse staat ze met beide benen stevig op de grond. In haar vrije tijd vind je haar naast het hockeyveld, met een boek in het hoekje van de bank of wandelend in de natuur. Zij werkt vanuit haar praktijk aan huis, op locatie, of daar waar nodig is.

Samenwerkingspartners / coaches

Marjo Andringa

Mijn naam is Marjo Andringa – Wobma. Met trots kan ik mij voorstellen als eerste samenwerkend coach binnen het Vanaandacht team.

Na een loopbaan binnen het regulier- en speciaal onderwijs heb ik mij geschoold als NLP-practitioner coach en professioneel rouwbegeleider. Waarbij ik gespecialiseerd ben in begeleiding bij kanker, systemisch werk en echtscheiding. Inmiddels run ik al 12 jaar mijn eigen coachpraktijk, waarin ik kinderen, gezinnen en volwassenen ondersteun bij heftige levensgebeurtenissen.

Een luisterend oor, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid zijn kenmerken waaruit mijn coaching zich vormt. 

Het coachen zal plaatsvinden in mijn praktijk, bij cliënten thuis, of  op binnen of buitenlocatie, kortom daar waar nodig is. 

Als geboren en getogen Friezin sta ik nuchter in het leven en kan de begeleiding gewenst ook in de Friese taal plaatsvinden.

In mijn vrije tijd biedt het Friese landschap of lekker in het zonnetje met een mooi boek mij ontspanning

Aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor gezinscoaching en NIK, kinderpalliatief netwerk.