De coaches

De coaches

Onze coaches staan u graag bij in het ondersteunen van uw medewerker die verder wil gaan, ondanks tegenslag in zijn of haar privéleven. Beiden zijn gediplomeerd coach en zijn altijd bereid tot u een vrijblijvende kennismaking.

Gisella Wessels is mind-body counselor en coach en biedt ondersteuning wanneer houvast ontbreekt. Zij heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, onder andere als coach in persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Bij haar coaching ethiek staat werken met hoop, in kameraadschap en met compassie centraal. Met focus op wat nodig is, hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn. In haar vrije tijd vind je haar op de tennisbaan, genietend in haar keuken of rondwandelend in geboortestad Amsterdam. Ze is verliefd op de mooie Geldersche natuur en is vaak in de bossen te vinden. Zij werkt het liefst in de natuur, maar ook vanuit de praktijk, of bij cliënten thuis, daar waar de cliënt zich het prettigst voelt.

Caroline Muller begeleidt al meer dan 20 jaar kinderen en volwassenen in elke fase van het leven. Zij is opgeleid als fysiotherapeut, professioneel rouw- en verliesbegeleider en kinder- en jongerencoach en heeft zich daarnaast ook in de begeleiding bij kanker gespecialiseerd. Met zorg, aandacht, warmte en kennis maakt ze graag tijd voor je vragen en persoonlijk verhaal. En biedt daarbij een luisterend oor, geeft vertrouwen en helpt bij het (her)vinden van veerkracht, rekening houdend met leeftijd, gezinsdynamiek en wensen. Als geboren Tukkerse staat ze met beide benen stevig op de grond. In haar vrije tijd vind je haar naast het hockeyveld, met een boek in het hoekje van de bank of wandelend in de natuur. Zij werkt vanuit haar praktijk aan huis, op locatie, of daar waar nodig is.