Coaching

Coaching

Hoe wij werken met het Plan van aandacht

We starten met een vrijblijvende kennismaking van een uur. In ons Plan van Aandacht leggen we vervolgens vast wat de actuele hulpvraag is en hoe we samen dit traject aan kunnen gaan. Het coachtraject wordt op maat gemaakt maar bestaat in principe uit 10 uur begeleiding, in verschillende vormen:

  • Face to face coach gesprekken
  • Coaching op afstand (online, telefonisch, mail)
  • Wandelcoaching

‘Not thinking less of yourself, but thinking of yourself less’ (C.S. Lewis).

Er worden zelfhulp tools en technieken aangereikt, inclusief thuisopdrachten. Ieder mens is uniek, en uit ervaring blijkt dat de investering in tijd, energie en commitment door de betrokkene bijdraagt aan het resultaat. Onze plan van aandacht kan snel worden ingezet, wij kennen geen wachtlijsten.

Persoonlijk leiderschap begint bij (eigen) verantwoordelijkheid nemen, open staan voor nieuwe inzichten, vrij zijn van oordeel en erkennen dat je nooit boven de ander staat. Dat is werk in uitvoering, zowel voor de coach als voor de cliënt.

De kracht van een succesvol coaching traject ligt in het nederig kunnen zijn. Kenmerkend voor nederigheid is een kalm accepterend zelfbeeld, dat niet wordt overschaduwd door ego.

De nederigheid die ontstaat uit het vertrouwen van anderen. Zeker zijn we trots op de resultaten die we al boekten met onze trajecten, bescheiden blijven is daarbij onze keuze. Dankbaar dat we op het juiste moment mogen aanreiken wat nodig is, met duurzaam resultaat tot gevolg.