Coaching

Bedrijven

In onze visie op (preventie van) verzuim vormt een open en communicatieve relatie tussen uw medewerker en de leidinggevende de basis, als coach vervullen wij een aanvullende rol, daarmee staat de driehoek. Niet alleen kan een succesvol coach traject bijdragen aan een voorspoedig herstel en/of re-integratie van uw medewerker, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzet binnen uw bedrijf. Dat is ons punt van aandacht.

We starten met een vrijblijvende kennismaking van 45 minuten. In ons Plan van Aandacht leggen we vervolgens vast wat de actuele hulpvraag is en hoe we samen dit traject aan kunnen gaan. Het coachtraject wordt op maat gemaakt en bestaat in aanvang uit 10 uur begeleiding, in verschillende vormen:
Face to face coachgesprekken, Coaching op afstand (online, telefonisch of per mail), Wandelcoaching

Er worden zelfhulp tools en technieken aangereikt, inclusief thuisopdrachten. Ieder mens is uniek, en uit ervaring blijkt dat de investering in tijd, energie en commitment door de betrokkene bijdraagt aan het resultaat. Onze plan van aandacht kan snel worden ingezet, wij kennen geen wachtlijsten.

Particulieren

Welkom bij Vanaandacht. Je bent misschien doorgestuurd via je huisarts, het ziekenhuis of zorgverlener, of je hebt op een andere manier met ons kennis gemaakt.

Wat kunnen wij je bieden?

Onze praktijk is er voor iedereen, jong of oud, particulier of zakelijk. Wij begeleiden naar optimale kwaliteit van leven. Voor diegene die zelf is geraakt door een levensingrijpende gebeurtenis, of de partner, gezin of (mantel)zorgverlener. Voor elke betrokkenen proberen wij psycho-sociale of mentale ondersteuning door onze coach mogelijk te maken. Uitgangspunt is dat onze inzet kortdurend en oplossingsgericht is, aansluit bij jou en je hulpvraag. We starten met een vrijblijvende kennismaking van 45 minuten. In ons Plan van Aandacht stellen we de hulpvraag vast en spreken we elkaars verwachtingen uit. Vervolgens gaan we samen aan de slag.

De coaching wordt aangeboden in verschillende vormen, zoals face-to-face coachgesprekken, coaching op afstand (online, telefonisch of per mail), of wandelcoaching in de natuur.

Er worden zelfhulp tools en technieken aangereikt, inclusief thuisopdrachten. Je blijft zelf eigenaar van dit proces, als coach lopen wij met je mee. Ons Plan van Aandacht kan snel worden ingezet, wij kennen geen wachtlijsten.