Begeleiding bij kanker

Begeleiding bij kanker

Onze coaching is voor diegene die geraakt is door kanker, voor de naasten, gezinsleden of zorgverlener(s). Je bent niet (alleen) fysiek getroffen: angst, aangetast zelfbeeld, beschadigd vertrouwen en veranderde relaties zijn vaak onontkoombare gevolgen. Een gevoel van kwetsbaarheid of verloren zingeving, speelt daarbij een grote rol; het is dan ook meer dan logisch dat dit impact heeft op je dagelijks leven binnen het gezin, je familie, vrienden- of werkomgeving.

Binnen je dagelijks leven, kom je veel praktische en soms ook emotionele dingen tegen die zwaar aan voelen of zijn. Hoe vertel ik het mijn gezin? Hoe ga ik om met verlies van conditie? Kan ik nog de ouder zijn die ik wil zijn? Wat voor impact heeft het op onze relatie? Een coach helpt bij het krijgen van inzicht en omgaan met de nieuwe omstandigheden.

Op het werk zijn er plotseling uitdagende omstandigheden, zowel voor je werkgever als voor jou als medewerker. De werkgever wil bijdragen aan jouw welzijn, maar weet niet hoe en dit kan fysiek, mentaal of in de communicatie voor jou een net te grote uitdaging zijn. Wij vormen de verbinding tussen jou, je leidinggevende, bedrijfsarts of verzuimdesk.

Aandacht geven is ons vak: als professionals begeleiden wij vanuit ervaring en integriteit en zijn vanzelfsprekend bekend bij verschillende oncologische zorgaanbieders in de regio.

Samen sterk in de zorg rondom kanker.